|
KKOP |
| Autor |
Wiadomość |
ideefixe
|
Wysłany: 2012-01-13, 08:55 KKOP
|
|
|
Witam
To mój pierwszy post na tym forum, więc najpierw chciałbym powiedzieć Wszystkim: Witajcie!
Wcześniej poczytywałem to forum, ale nie miałem potrzeby rejestracji i wypowiadania się, gdyż moje opinie nie wnosiłyby nic do dyskusji. Teraz, gdy pojawił się problemik, założyłem konto i chciałbym prosić Was o pomoc.
Mój problem polega na tym, że potrzebny jest mi program do zarządzania KKOP. Wiem, że wcześniej jedna z księgowych miała taki program lecz po rozstaniu się z miejscem pracy nie pozostawiła żadnej spuścizny oprócz papierkowych kwitów. Program, z którego korzystała nosił dźwięczną nazwę KKOP.exe, jednak pomimo wielu prób - nie udało sie mi go 'wyguglować'. Czy posiada ktoś z Was wersję instalacyjną tego programiku? Czy potrzebna jest na niego jakaś osobna licencja? lub czy może ktoś wie skąd można pobrać ten program? albo ktoś ma jakąś alternatywę dla niego?:)
Będę wdzięczny za pomoc
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
tadeusz.scibek
Użytkownik TeDe
|
Wysłany: 2012-01-13, 12:10
|
|
|
Ten program o którym wspominasz jest programem autorskim dwóch panów.
Spróbuj skontaktować się z twórcami tego programu.
Jak nic Ci się nie uda to w poniedziałek podam namiary na programistów, którzy to cudo stworzyli |
|
|
|
 |
ideefixe
|
Wysłany: 2012-01-16, 07:57
|
|
|
niestety, mimo usilnych prób, nie udało się mi zdobyć tego programu. Myślałem, że program ten jest częścią programu KRAB, ale jego też nie mogę znaleźć.
Zatem jeśli byłbyś tak miły, proszę Cię o kontakt do owych Panów.
Z góry dziękuję i Pozdrawiam |
|
|
|
 |
tadeusz.scibek
Użytkownik TeDe
|
Wysłany: 2012-01-16, 19:19
|
|
|
Witam
Nie było dzisiaj koleżanki w pacy i nie miałem dostępu do oprogramowania więc postaram się jutro to zdobyć.
Jeśli chodzi o ściągnięcie instalek oprogramowania finansowego to wszystko jest na tej stronie
http://www.kalif.diit.mon.gov.pl/finanse/pl/3.html
Trzeba wejść w zakładkę PROGRAMY a następnie w SIK |
|
|
|
 |
|
|